Save the Date

Branddagarna 2023 kommer till Göteborg! Planeringen för årets hetaste event är i full gång men redan nu kan du boka in 4-5 maj, 2023. Som vanligt bjuds det på inspirerande föreläsningar, spännande seminarier och branschens bästa nätverkande.

Pris konferens 6 495 kr exkl. moms.

Anmälan till Branddagarna 2023 öppnar den 23 januari.

Återupplev

Branddagarna 2022

Se föreläsningarna igen här!

"

Upplev Branddagarna igen! Vi har samlat några av föreläsningarna och vill att så många som möjligt ska få kunskap och inspiration i sitt dagliga arbete.

Bland annat kan man höra om digitala verktyg inom brandskydd, det senaste inom detektering med videokameror och flera intressanta fall från verkligheten.

Per Lindquist

Per presenterade företagets lösning SAF3® (Smoke And Flame 3), som förser vanliga övervakningskameror med förmågan att även detektera brand.

Malin Enocksson

Malin berättade om en kväll i november 2019 då en komponent under behandling började att brinna i Cyclife Swedens Metallbehandlingsanläggning.

Oskar Ekberg

Hur man genom att förflytta brandskyddsprojektering från textdokument och överstrykningspenna till att projektera digitalt i byggnadsmodellen, så kallat Brandskydd i BIM.

Johannes Sjösvärd Näslund

Berättade om de förändrade kraven som påverkar kommunen/räddningstjänstens arbete vad gäller tillsyn av den enskilde, och hur detta kan förväntas påverka vår dagliga verksamhet.

Axel Schylström

Föreläsningen byggde på hans erfarenheter av livet som allvarligt brännskadad. Han pratar om vikten av att bygga sin självkänsla, om att våga vara annorlunda och om att vända motgång till succé.

Jesper Jörnén

Jesper berättade om SAAB och Sveriges första utlandsuppdrag där de assisterade Grekland med skogsbrandsbekämpning under de förödande skogsbränderna som härjade sommaren 2021.

Frågestund med Johannes och Oskar

Johannes och Oskar svarade på frågor om tillsyn för skolor, val av projekteringsmodell och instatsplanering inom räddningstjänsten m.m.